FUJINON

Op deze pagina maakt u kennis met onze Fujinon verrekijkers. Uitstekende verrekijkers met een bijzonder goede prijs-prestatie verhouding. De enige verrekijkers met unieke kenmerken zoals:

  • Gyroscopische beeldstabilisatie
  • Opto-electrische beeldstabilisatie
  • EBC coatings
  • Photonis "dual tube" nachtzicht capaciteit van Photonis
  • Volledige Mil-Std kenmerken

Fujinon levert verrekijkers aan NASA en het Amerikaanse leger maar ook aan vele Nederlandse instanties zoals Kustwacht, Politie en Defensie. En dat is niet voor niets!!


FUJINON Large Binoculars LB150 Series Verrekijker

Absolute topkwaliteit groot model verrekijker. Zeer lichtsterk en mechanisch en optisch het beste van het beste. Hoogwaardige optiek van “Extra Low Dispersion” glas.

€4.091,50

Informatie

FUJINON Stabiscope Verrekijker met gyroscopische beeldstabilisatie

Deze verrekijker met beeldstabilisatie houdt het beeld perfect vast, of de gebruiker in een voertuig, boot of helikopter zit. Alle vibraties worden door de ingebouwde gyroscoop geëlimineerd. Waterdicht en gemakkelijk in het gebruik.

€6.339,00

Informatie

FUJINON 7x50 Mariner Series Verrekijker

Waterdichte en drijvende maritieme verrekijker. Met dubbel gecoate lenzen. Ideale prijs-kwaliteit verhouding voor de bewuste watersporter of booteigenaar.

€299,50

Informatie

FUJINON TS 14x40 verrekijker met beeldstabilisatie

Fujinon Techno-Stabi 14x40 verrekijker met beeldstabilisatie. In gebruik bij politie eenheden maar ook bij rederijen en veeleisende watersporters en jagers. Inclusief draagband, handgreep, draagtas en batterijen.

€1.459,50

Informatie

FUJINON 8x50 FMTR D/N Nachtzicht Verrekijker

De allerbeste nachtzicht verrekijker. Deze FUJINON 8x50 FMTR D/N nachtzicht verrekijker is uitgerust met "dual tube" helderheidsversterkers van Photonis. In gebruik bij diverse rederijen en de meest veeleisende watersporters.

€15.529,14

Informatie

FUJINON FMT Series verrekijkers

Robuuste topkwaliteit verrekijkers, waterdicht, diverse modellen, met/zonder kompas, waterdicht, schokbestendig, met EBC-coating en flatscreen oculairen

€857,50

Informatie

PRIJSPAKKER

FUJINON 12x60 HB Verrekijker

FUJINON 12x60 HB Verrekijker

Nagelnieuw showroom model. Met luxe draagtas. Niet meer te verkrijgen topkwaliteit. Mooie verrekijker voor de verwende jager, vogelaar of wandelaar.

€1.095,00 €699,00

Informatie

FUJINON KF Series Dak Prisma Verrekijker

De dak prisma verrekijkers van de KF-serie onderscheiden zich door extreem compact formaat en een ultra lichte behuizing. Waterdicht, precies, luxe, met multicoating lensen.

€289,50

Informatie