GSCI CTS-200 Warmtebeeld Clip-On Richtkijker

GSCI's clip - on thermische scopes CTS - 200 serie is ontworpen voor korte tot middellange afstand opdrachten. De CTS - 200 kan eenvoudig worden af- en aangekoppeld aan de standaard M1913 Picatinny rails, voor de dag scopes.
product-banner
€10.844,00
Incl. btw

GSCI's clip - on thermische scopes CTS - 200 serie is ontworpen voor korte tot middellange afstand opdrachten. De CTS - 200 kan eenvoudig worden af- en aangekoppeld aan de standaard M1913 Picatinny rail voor de dag scopes . Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om deze in te zetten op meerdere wapenplatforms. Bovendien kan het verwisselbare oculair van de CTS - 200 worden gebruikt als een stand - alone wapen scope met meerdere reticule patronen. In de stand- alone modus kan de CTS - 200 fungeren als een 1X - 2X optische vergroting en bovendien is de 2x of 4x elektronische zoom te gebruiken. Deze systemen worden vervaardigd door de GSCI Systems Divisie, ontworpen en volledig gehard tot MILSPEC. De CTS - 200 biedt extreme veelzijdigheid aan de moderne oorlogvechter en aan de Professionele Rechtshandhaving. De scopes zijn voornamelijk ontworpen voor de M4 / M16 platforms.

CTS - 200 scopes hebben een ingebouwde collimator. 

De CTS - 200 Clip-On Warmtebeeldcamera's bieden goede zichtfunctionaliteit tegen een redelijke prijs in vergelijking met andere systemen op de markt. De verschillende wapengebruik toepassingen, stand alone en handheld mogelijkheid, maken het een uniek apparaat.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen