GSCI TIB-5000 Warmtebeeld Verrekijker

De GSCI TIB-5000-serie thermische verrekijker is ontworpen voor de Professionele wetshandhaving en Security specialisten. Ontwikkeld voor surveillance, search & rescue, perimetercontrole en voertuig-ID.
product-banner
€11.817,00
Incl. btw

De GSCI TIB-5000-serie thermische verrekijker is ontworpen voor de Professionele wetshandhaving en Security specialisten. Ontwikkeld voor surveillance, search & rescue, perimetercontrole en voertuig-ID. De TIB-5000 lichtgewicht met intuïtieve besturingselementen biedt de gebruiker het gebruiksgemak welke vele thermische verrekijkers op de markt niet bieden.

Gebruiksgemak is belangrijk omdat thermische verrekijkers vaak gebruikt worden door meerdere officieren of teamleden. Met een minimale opleiding kan de eenheid de TIB-5000 effectief bedienen. De controls zijn goed en gemakkelijk te plaatsen en te manipuleren zelfs met handschoenen. De TIB-5000 is een ongekoelde thermische warmtebeeld verrekijker, te monteren op hoofd/helm, vast te houden in de hand en te monteren op een statief. De TIB-5000 wordt aangedreven door 2 stuks AA Lithium batterijen met maximaal 7 uren continue werking. De TIB-5000 beschikt ook over de mogelijkheid om te worden aangesloten op een externe video-monitor of -recorder.

Ongeacht de omgevingsomstandigheden presteert de TIB-5000 goed, verzorgt een duidelijke focus en heeft een hoge resolutie.  Het is absoluut een missie-specifiek apparaat en kan al dan niet worden uitgerust met een wapen-mount vermogen. Als uw missie om toezicht en perimeterbeveiliging draait, kan de TIB-5000 aan uw wensen voldoen. De TIB-5000 kan worden geleverd met verschillende hoge kwaliteit, snelle germaniumlenzen met featiring optische vergroting van 1 X en maximaal 6 X en een laag F-nr. Hierdoor kan de TIB-5000 op een indrukwekkende lange afstand detecteren en erkennen.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen