LEICA Geovid HD Verrekijker met laser afstand meter

De Leica Geovid HD verrekijkers bieden dankzij het gepatenteerde Perger-Porro prisma en de fluoride lenzen een breed gezichtsveld met kraakhelder beeld, ook tijdens verminderd zicht. De lichtgewicht behuizing en open ergonomische brug zorgen voor opt...
Artikelnummer:
4840425
product-banner
€1.779,91
Incl. btw

De Leica Geovid HD verrekijkers bieden dankzij het gepatenteerde Perger-Porro prisma en de fluoride lenzen een breed gezichtsveld met kraakhelder beeld, ook tijdens verminderd zicht. De lichtgewicht behuizing en open ergonomische brug zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Het meetbereik van de ingebouwde laser afstandmeter is 1.852 meter. Schiethoek, temperatuur en luchtdruk worden meegenomen in de meting.

Met slechts 2 knoppen op de kijker is deze zeer eenvoudig te bedienen. De EHR (Equivalent Horizontal Range is gelijk aan de Ballistisch Relevante Afstand) heeft een meetbereik van 550 meter. De helderheid van het display wordt automatisch aangepast aan de heersende lichtomstandigheden. AquaDura Coating op de lenzen zorgen er voor dat vocht en vuil niet aan het glas hechten maar er eenvoudig af parelen.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen