LEICA Ultravid HD PLus Verrekijker

Verbeterde Ultravid HD verrekijker. De Leica ultravid Plus HD is door diverse speciale technieken op het gebied van coatings en glassoorten geoptimaliseerd, zodat het verschil t.o.v. de gewone Ultravid HD duidelijk zichtbaar is. Haarscherpe kleurecht...
Artikelnummer:
40090
product-banner
€1.969,88
Incl. btw

De nieuwste generatie Ultravid kijkers
Verbeterde Ultravid HD verrekijker. De Leica ultravid Plus HD is door diverse speciale technieken op het gebied van coatings en glassoorten geoptimaliseerd, zodat het verschil t.o.v. de gewone Ultravid HD duidelijk zichtbaar is. Haarscherpe kleurechte beelden. Ook in schemerlicht een prima resultaat. Optimale optische prestaties.

Verhoogde helderheid en betere kleurechtheid
Leica maakt bij de Ultravid HD plus gebruik van prisma's gemaakt van Schott HT glas. Nieuwe coatings verhogen de lichttransmissie. Verbeterde kleurweergave. Ongekende helderheid en uiterst natuurgetrouwe kleuren zijn het resultaat.

Bescherming
gecshikt voor zware omstandigheden, op het water of bije xtreme temperaturen.  De objectieven zijn voorzien van AquaDura coating. Water en vuil worden zoveel mogelijk afgestoten. De rubber coating op de behuizing ligt prettig in de hand en garandeert schokvastheid. De Leica ultravid verrekijkers zijn waterdicht en stikstof gevuld.

Kenmerken voor alle modellen:

  • Lichtgewicht aluminium behuizing
  • Stikstofgevuld
  • Waterdicht
  • 5 Jaar garantie
Zagato uitvoering
In samenwerking met Zagato uitgegeven "limited edition" verrekijker. Straalt de normen van zowel Leica als Zagato uit: topkwaliteit, vakmanschap en traditie. Aluminium constructie. Met speciale opbergdoos en speciale draagband en handlus van Italiaans leder. Beperkte oplage: bel voor beschikbaarheid.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen